Borchwerf 14 - 4704RG Roosendaal
Tel.: 085 888 9022
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website

Mededeling

 

Let op:

1,5-2 M afstand is geboden! + MAX. 3 klanten per keer in de winkel!

In verband met het COVID-19 Coronavirus zijn wij genoodzaakt de volgende maatregelen te nemen. Wij vragen u om deze maatregelen in acht te nemen!
Dit voor uw eigen en onze gezondheid.

Phone Repair Roosendaal blijft geopend voor reparaties en verkoop. Probeer echter het bezoek zoveel mogelijk te beperken. Zo kunt u veel vragen stellen via de telefoon (06-49172406) of via de mail (info@phonerepairroosendaal.nl).

Bij binnenkomst hebben wij een desinfectieplek ingericht. Wij vragen u uw apparatuur uit de hoes te halen en vervolgens zonder hoes aan ons aan te bieden. Ook dient u uw apparatuur te reinigen met desinfectiealcohol en papieren doeken die wij hiervoor beschikbaar stellen. Tevens verzoeken wij u om na het reinigen uw apparatuur op de balie te plaatsen en vervolgens een meter afstand te nemen. Zo houden wij minstens 1,5 tot 2 meter afstand (zoals het RIVM heeft geadviseerd). Heeft u ziekteverschijnselen (hoesten, keelpijn of koorts), dan verzoeken wij u om thuis te blijven.

Wij willen iedereen verzoeken om vanaf nu te pinnen.
Tevens verzoeken wij het wachten zoveel mogelijk te beperken. Als de reparatie langer dan 20 minuten duurt, dan verzoeken wij u om uw apparaat later op te halen.

 

26/06/2019